IE9 of lager? Update je browser nu!

Internetbureau Friesland

Wij zijn een full service internetbureau uit Leeuwarden (Friesland). Wij vertalen complexe problemen in heldere online producten zoals websites, mobiele websites, intranet en digitale jaarverslagen. Samen met de klant formuleren we heldere doelstellingen die vervolgens effectief worden vertaald in een interactie en grafisch ontwerp. Onze internet ontwerpers en grafisch ontwerpers zitten bij elkaar in één ruimte in Leeuwarden (Friesland) en werken intensief samen waardoor er geen ruis op de lijn ontstaat, maar er directe integratie van disciplines is. Analyse en creativiteit worden ten dienste gesteld van gebruiksvriendelijkheid en moeten leiden tot effectieve oplossingen met een grafische schoonheid passend bij de aard van de opdrachtgever en gebruiker.

 

Wat drijft de bezoekers van de site? Wat wil je bereiken met de site? En hoe behaal je deze doelen? Door te meten hoe internet wordt gebruikt, krijgen we inzicht in hoe effectief een website is. Als internetbureau Friesland analyseren we bezoekersstatistieken en adviseren hoe een website effectief op internet geëxploiteerd kan worden. Een degelijke analyse en goede begeleiding van alles wat bij een website kan komen kijken zoals sociale media, een intranet en externe systemen is daarbij essentieel. Om duidelijk inzicht in het gewenste eindresultaat te verkrijgen wordt er een functioneel ontwerp beschreven. Deze bevat een o.a. een uitgebreide omschrijving van de functionaliteiten, informatiestructuren, navigatiestructuren en wireframes voor de belangrijkste pagina’s. Het functioneel ontwerp zal als blauwdruk dienen voor het grafisch ontwerp.

 

Om snelheid, vindbaarheid en compatibiliteit te garanderen worden internet projecten volgens de laatste internet standaarden ontwikkeld. Open Source technologie voor het CMS als WordPress is de wereld waarin we de grenzen van de mogelijkheden opzoeken. En die zijn grenzeloos. Open source natuurlijk. Openbare broncodes en iedereen werkt samen aan het ontwikkelen van nieuwe plugins. Het speelveld is mondiaal.

 

Bekijk onze internet projecten of kom gerust langs voor een verhelderend gesprek en neem contact met ons op BWH internetbureau Friesland. Of het nu gaat om een informatie analyse, interactie ontwerp, grafisch ontwerp, nieuwe (mobiele) website, digitaal jaarverslag of intranet oplossing: bij BWH internetbureau Friesland helpen wij u graag verder.

De makers van