Profiel

BWH is in 1990 opgericht. Al meer dan 20 jaar werken we voor bedrijfsleven, overheid en non-profit instellingen. BWH heeft zich gespecialiseerd in interactieve media en grafische vormgeving: huisstijlen, projectstijlen, jaarverslagen, magazines en boeken. Het bureau ontwerpt en bouwt websites, mobiele websites en web-apps en digitale jaarverslagen.

Ons bureau bestaat uit vijf ontwerpers en een bureaumanager die met elkaar creativiteit, nieuwsgierigheid en oud- en modern vakmanschap combineren om mooie en passende oplossingen te bedenken voor onze opdrachtgevers. Hun succes is het onze.

Visie

Kenmerkend voor BWH is het persoonlijke en betrokken contact met de opdrachtgevers.

Algemeen en creatief directeur Douwe Huitema: ‘Een goed ontwerp is het resultaat van een spontane en open samenwerking tussen bureau en opdrachtgever. Het gaat om een gezamenlijke inspanning. De opdrachtgever denkt met ons mee, wij denken met hem mee. Het is deze betrokkenheid die maakt dat we langdurige klantrelaties hebben en veel succesvol werk hebben gemaakt.’

De BWH-ontwerpers zijn creatief waar het kan, dienend als het moet. Het is voor ons de uitdaging om de best denkbare oplossing voor onze opdrachtgevers te realiseren. Als het nodig is, dan schakelen we daarbij ons netwerk in.